søndag 2. mai 2010

Endelig mopsetreff igjen!


I dag var det tid for å delta på årets første mopsetreff for vår del. Jeg ble sååå glad da mamma åpnet bildøren og jeg så hvor vi var. Kjente meg igjen med en gang - selv om det nesten er 1 år siden sist vi var der - og jeg visste akkurat hva som ventet :-) Mange firbente venner og mye gøy!!

Det var sniffing, pesing, løping og leking i over en time, og det menneskene våre synes er så flott med oss mopser er at vi er så snille. Ikke noe bjeffing og ikke noe krangling, er bare gode vi :-D

Mamma tok som vanlig endel bilder, men sier at det alltid er vanskelig å få  noen veldig fine bilder der fordi vi aldri er i ro  (nei, vi har jo så klart ikke tid til det!) ;-) og dessuten er det vanskelig å få kun oss hundene og ikke eierene våre også med på bildene. Men her er i allefall et lite utvalg av de hun knipset av oss. Er vi ikke fotogene?
-----------
Today it was time to participate on our very first pug-gathering this year. I was sooo happy when mommy opened the cardoor and I understood where we were. I remembered the place right away - although it is almost 1 year since the last time we were there - and I knew excactly what was waiting for me :-) A lot of fourlegged friends and a whole lot of fun!! 

It was sniffing, panting, running and playing for over one hour, and something our people think is so great about us pugs is that we are so kind. No barking and no arguement, we are just so good :-)

Mommy took as ususal pictures, but says it's always difficult getting some really nice shots there because we're never stand still (no, of course there's no time for that!) ;-) and besides it's hard getting only us dogs and not our owners in the photos as well. Anyway, here's some of the pics she took of us today. Aren't we photogenic?

3 kommentarer:

  1. hej oliver gutt:-)
    det er godt å se att du er i sving igjen med treffene dine, det er koseligt å treffe vennenne sine igjen:-) og så mange flotte bilder som ble tatt:-)
    klem mor tel kito

    SvarSlett
  2. Så flott det ser ut som dere hadde det
    Oliver:-) Vi hadde også lyst til å være der men Gyda var i Danmark på utstilling!! Og neste gang er det utstilling i Drammen:-) og i Juli i Trondheim så det ser dårlig ut for vår del men håper å treffe deg en dag da Oliver:-)

    SvarSlett
  3. Vilka fina bilder! Man blir helt glad av att se dem!

    SvarSlett